Allergi-

klinikken

Velkommen til Allergiklinikken

Covid-19:

Pens. overlæge Palle Petersen har foreslået en behandling med jerntabletter ´, hvis man bliver diagnosticeret med Covid 19.

Du kan finde kuren her på hjemmesiden under fanebladet "Symptomer".
Her forklarer jeg bl.a. HVORFOR jern tilsyneladende virker på Covid 19 og andre virussygdomme (f.eks. influenza)

Jeg vil gerne have tilbagemeldinger på mail eller min Facebookside fra dem , der har deltaget i kuren og resultatet.
Jeg videregiver det du skriver til Palle Petersen, der arbejder på en offentliggørelse, når der er tilstrækkeligt mange, der har gennemført kuren.

Her i klinikken overholder jeg diverse anbefalinger (berøringsfri afspritning, afstand 1 m til dig, og ingen håndtryk og kun 1 klient dagligt). Jeg har derfor midlertidigt taget øreakupunktur ud af mine behandlingstilbud og arbejder udelukkende med e-Lybra, hvor du er forbundet til e-Lybraen 1 m væk fra mig, der styrer slagets gang på computeren.

Jeg følger endvidere nedlukning af små liberale erhverv (frisører osv) i forbindelse med Regeringens påbud.

Ønsker du en test af, hvad du er allergisk/intolerant overfor eller en fuld test og behandling af HELE dig, kan du kontakte mig på 6165 8978 (telefontid hverdage 8.00 17.00) eller kaare@kaaremichelsen.dk for nærmere aftale.

Har du en mistanke om, at du mangler et vitamin eller mineral, kan du gå på opdagelse i fanebladet Symptom, hvor der ud for det enkelte symptom er beskrevet, hvad du kunne mangle af vitaminer eller mineraler. Måske du kan finde dit symptom her? Under samme faneblad er der til sidst beskrevet virkemåde for kosttilskuddet, anbefalet daglig dosis og hvilke fødevarer, der er rig på vitaminet eller mineralet. Det bedste er selvfølgelig, at du får lavet en test. Du kan læse om e-Lybra-behandlingen, øreakupunktur, jordstråler, terapiresistens, krydsallergier forskellige test og meget meget mere.

Se en video om e-Lybra på WDS hjemmesiden http://wds-bio-resonance.com/ (Siden kan oversættes til dansk.)

God rundtur på hjemmesiden! Kåre Michelsen