Terapier

Kort introduktion af terapierne. Læs mere i undermenuerne til Terapier.

Hvad er e-Lybra?

e-Lybra Bioresonans er et fuldautomatisk PC-baseret system som analyserer og afbalancerer energier i din krop.

Systemet er 100 % computerstyret, og det måler frekvenser overalt i din krops bio-felt. Som en sonar udsendes der bølger af frekvenser igennem kroppen, som derefter optager tilbagemeldingerne i computerens hukommelse.

e-Lybra tester for over 285.000 forskellige ubalancer, fejlfunktioner (fysisk og psykisk), mangler og giftstoffer. Systemet er baseret på bioresonans og bio-feedback. Gennem elektroder koblet til dig - helt uden indflydelse af mig - kommunikerer computeren med kroppen.

Hvad er øreakupunktur?

Ligesom Zoneterapeuterne arbejder med fødderne for at stimulere reflekszonerne til de forskellige områder, arbejder en øreakupunktør med at stimulere tilsvarende reflekszoner i øret. Stimuleringen kan foregå enten med laser, elektrisk, massere punktet eller ved at sætte små sterile nåle i punktet.

Stresszoner

Stresszoner er en fælles betegnelse for de steder, der stresser vores celler. Det er typisk sovestedet, hvor man opholder sig på samme sted i 6-8 timer. Og fælles for stresszonerne er at terapi – såvel den lægelige medicinske som de alternative behandlinger – kun har ingen eller kortvarig virkning.

Læs mere i undermenuen om vandårer, kosmiske gitre, radon, højspændingsledninger, mobiltelefoner, elektriske apparater og springmadrassers indflydelse på det menneskelige legeme - og ikke mindst min holdning til afstrålingsgrej.

Kosttilskud

Ugebladene bugner med gode historier om folk, der er blevet helbredt ved at tage et bestemt produkt. Det er ikke sikkert, det virker ved dig. Gå på opdagelse på denne side og søg evt på dit symptom. Du kan naturligvis også blive testet for at være sikker på om du overhovedet behøver kosttilskud.