Øreakupunktur


Øreakupunktur

NEJ!!

Det foregår ikke helt som på billedet.

Ind imellem supplerer jeg e-Lybra behandlingen med øreakupunktur.

Men har du nåleskræk, kan du naturligvis fravælge denne behandlingsform, og få en svag elektrisk impuls på punktet i stedet for.

Ved en behandling med kosttilskud, øreakupunktur eller e-Lybra kan dit behov for den af lægen ordinerede medicin falde. Det er alene lægen, der sammen med dig, aftaler den fortsatte dosering eller det fortsatte behov.

I behandlingen kombinerer jeg teorien om organernes reflekszoner i øret med den kinesiske viden om meridianerne placering på kroppen.

Det betyder eksempelvis, at hvis du ofte har migræne, vil jeg se på, hvilken meridian der løber forbi det område på hovedet, hvor du har smerten. Det gør galdeblæremeridianen i dette eksempel. Det er derfor området i øret for galdeblærereflekszonen, jeg vil teste.

Jeg tester øret med et elektrisk måleapparat, der måler spændingsforskelle i øret. Giver apparatet lyd er der fundet en spændingsforskel, som indikerer, at det er dér, der skal behandles.

Jeg arbejder med små sterile nåle, som bliver siddende en 3 til 7 dage.

En permanål er en få mm stor steril nål, der sidder i øret indtil den falder ud af sig selv.

Du skal dagligt ”tilse” nålene – f.eks. med en vatpind og desinficerende væske. Brintoverilte egner sig fint til at holde eventuelle betændelser væk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis der skulle opstå problemer.

Normalt er én behandling tilstrækkelig.

Øret vil under og umiddelbart efter behandlingen blive rødt og varmt. Det er gode tegn! Det hænder, at symptomet forsvinder på 1 minut – men 3 til 4 dage er det mest normale.